Raphaël Consult

Filosofie:

Elke ziekte/disbalans (in de psyche of in het fysieke) heeft in eerste instantie zijn oorsprong in de psyche. Er is een biologische component – in de hersenen.
Bij de behandeling van welke klacht dan ook (psychisch/fysiek) beginnen we met onderzoek naar de oorsprong.
Ziekten – van welke aard dan ook – zijn verbonden met negatieve beelden, ongezonde overtuigingen en destructieve cellulaire herinneringen(nare herinneringen, trauma’s,etc.).

Veel mensen nemen onjuiste diagnoses/overtuigingen voor waar aan (ongezonde overtuigingen!). Om dit te voorkomen, raad ik iedereen aan de verantwoordelijkheid voor zijn/haar gezondheid zelf op te pakken. Ga zelf op onderzoek uit – neem niets zomaar voor waar aan, omdat een ‘deskundige’ het zegt. Dus neem ook wat ik zeg niet zomaar voor waar aan.

Alle negatieve beelden, ongezonde overtuigingen en destructieve cellulaire herinneringen zijn aan te pakken met onder andere Emotional Freedom Techniques en Healing Codes.
Het zelfgenezend vermogen van de mens is groot – maar velen hebben hier geen weet van.
De mens staat tussen hemel en aarde. Zowel hemelse als aardse energieën kunnen de mens tot hulp zijn – velen hebben hier geen weet van/zijn de verbinding kwijt. Je kunt om deze hulp vragen. Ik reik oefeningen aan.
In de afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen ontmoeten in mijn praktijk.
Opvallend is dat ik vooral mensen blijk aan te trekken met angsten en burn out / overspannenheid.

Mijn bedrijfsfilosofie is – mede – gebaseerd op visies/boeken van R. Assagioli (psychosynthese), Deepak Chopra (‘De terugkeer van de Rishi), Bruce Lipton (‘De biologie van de overtuiging’), Rupert Sheldrake (theorie over morfische velden), Gunther de Jong en Peter Rombouts (Touch of Matrix), Alex Loyd (De Healing Code), Gary Craig (Emotional Freedom Techniques), Dr. Hamer (unieke visie op ziekte & genezing) en visie vanuit Yoga / Ayurveda.

Walter Oomen:

Mensen begeleiden op hun weg vind ik prachtig en dankbaar werk.
Hierin blijf ik me ontwikkelen. Alle opgedane medische/psychologische kennis en ervaring,  heb ik geïntegreerd tot mijn eigen holistische aanpak. Psychosociale begeleiding en natuurgeneeswijzen zijn niet gescheiden van elkaar maar gaan organisch in elkaar over afhankelijk van de persoon en zijn/haar vraag of klacht.

Ik merk dat mensen steeds minder voelen voor langdurige begeleiding. Psychosociale begeleiding en natuurgeneeswijze zoals ik die nu toepas, blijkt processen te versnellen, zowel psychisch als fysiek.

Bewustwording van de cliënt is zinvol en verrijkend maar blijkt niet altijd noodzakelijk.
Door mijn methode wordt jouw zelfherstellend vermogen geactiveerd. Je leert te gronden, te voelen wat bij je past en de regie over je leven in eigen hand te nemen/houden.

Mijn werkwijze is gebaseerd op liefde, respect, integriteit, gelijkwaardigheid en vertrouwen.
Uiteraard bepalen we samen welke vorm van begeleiding het beste bij je past.
Je bent van harte welkom!

Mijn begeleiding is – onder andere – gebaseerd op mijn jarenlange ervaring in/met:

  • Psychosynthese
  • Emotional Freedom Technique (EFT)
  • Familie-opstellingen
  • Touch of Matrix
  • Natuurgeneeswijze
  • Bioresonantie
  • Werken met kosmische energieën
  • Bachbloesems
  • Re-integratie
  • Onderwijs